Compania Vitraj Miracol produce pseudovitralii RegaLead,  care sunt  cea mai originală imitație a tehnicii Tiffany,  și o variantă de 3-4 ori mai economă.

Tehnologia RegaLead – e o tehnologie engleză, pe baza de pelicule profesionale pentru vitralii și a benzii de plumb.

Există o varietate largă de pelicule Regalead , ele imită sticla americană, au trecere de culori, și o acoperire polimerică, fiind rezistente și stabile la diverse temperaturi. Pentru conturarea peliculei  se folosește banda de plumb, care dă efectul de finisare a lucrării.

Vitraliul cu pelicule are unele priorități, în cazul spargerii  lucrării, fragmentele nu se risipesc, dar rămîn lipite de pelicule și banda de plumb, fara sa va traumati,inca un plus este ca ele rețin razele ultraviolete sa nu patrunda in incapere.

Studioul  Vitraj Miracol produce vitralii RegaLead pentru decorarea ușilor, geamurilor, oglinzilor, dulapurilor cupe, tavanelor s.a.

Dacă deja aveți  un dulap, geam, uși glisante,  ce doriți să le decorați fară demontare, specialiștii noștri pot  îndeplini  aceste lucrări chiar la voi acasă, pe obiectele deja instalate,aceasta tehnologie este salvarea in cazul dat.